Vår buspropp!

Helgerna går alldeles för fort och jag inbillar mig att jag ska hinna med så mycket mer än jag egentligen gör. Under veckorna blir bara det absolut nödvändigaste gjort så under helgen inbillar jag mig att vi ska hinna i kapp. Vilket vi aldrig gör.

I lördags smet jag hemifrån och var på auktion med Mari och hennes lilla Isak. Jättetrevligt och rolig auktion. Gjorde inga fynd dock. Skönt att komma hemifrån en stund faktiskt. Jag behövde lite utrymme för mig själv.

 Hjalmar fick vara hemma med Patrik och på eftermiddagen for vi alla på hockey för att se Sundsvall - Timrå i SCA-cupen. Det var första gången på hockey för Hjalmar och jag hade oroat mig lite för att han inte skulle kunna sitta stilla så länge... men det gick superbra! På med hörselkåpor och efter 10 minuter av första perioden somnade Hjalmar i mitt knä! Helt otippat med tanke på ljudvolymen i hallen. Andra perioden satt han i mitt knä och "pratade" med timråsupportrarna som satt intill oss och i den tredje så satte rastlösheten in. Då fick vi gå runt lite och så. Men överlag så gick det ju superbra. :)

Hela familjen var trötta efter hockeyn och lillkillen somnade i bilen hem. Patrik och jag hoppade i säng tidigt och slocknade redan vid tio. För att vakna av Hjalmar kl. 23.... han skulle inte sova mer,  han ville inte äta, inte ha nappen, inte mysa med oss. Jag försökte med allt men inget var bra. Tänkte att han kanske hade ont av tänderna som är på väg så han fick lite flytande alvedon. Men han var inte alls nöjd. Efter två timmar var vi så jäkla trötta så då slängde jag ner lite leksaker i spjälsängen och sa åt honom att roa sig själv... då blir han jättenöjd och leker med bilar och grejar i sängen ett bra tag medans P och jag slumrar.

I går hade jag en skitdag... var så trött. Hade så många planer inför helgen men vi hinnner ju aldrig ikapp. Hjalmar var inte heller nöjd, inget var bra. Han vägrade äta, ville inte sova fast han var skittrött, inte leka själv och bar vi honom så fick vi inte vara stilla... Blä. Till kvällen blev det iaf bättre och han slocknade vid åtta och sov till tre i natt. Skönt! :)

I dag har jag en helt annan kille här hemma. Glad och nöjd. I eftermiddag ska vi på babysim, det älskar han. :)

Vår buspropp:


Testar kåporna innan hockeyn..


Grillar korv i finvädret i går...


En del av nya höstkläderna..




Kommentarer
kristin

vilka fina kort på hjalmar busproppen!

2010-09-06 @ 20:38:42
Zara

Uscha, inge roligt att ha jobbiga dagar. Som tur är så brukar det inte hålla i sig så länge, men det är ju tröttsamt när de väl är dock=) Men ni har ju ursöt lillkille iallafall:) Kram

2010-09-07 @ 14:49:28
URL: http://koccoz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0