Jag har blivit kidnappad!

Blev glatt överaskad på jobbet i dag.. plötsligt stod där en cider på disken när jag skulle ta betalt av en kund och sedan var det bara att packa ihop och åka! Jag hade inte haft en tanke på att jag skulle kunna hamna på möhippa! Riktigt överaskad blev jag. Hamnade på m/s Medvind där vi käkade god mat och drack drinkar och surrade. Mycket trevligt!! Tack tjejer för en härlig kväll!

Jag kommer tillbaka..

Nästa vecka är det min tur att vara hemma med Hjalmar igen. Har snart jobbat i sex veckor och det har gått fantistiskt snabbt! Inte mycket tid över blir det. Men efter denna vecka har jag förhoppningsvis lite mer tid över till bloggen...

Det händer så mycket med Hjalmar varje dag! Han växer och blir stor.. Nu kan han helt plötsligt klappa händerna, säga "mammapappa", krypa några krypsteg, dra sig upp till stående och vinka m.m. Han har blivit en liten pojke mer än en bebis. Underbara unge! Vår glada lilla kille.



I helgen fyllde jag år och några dagar innan fick jag en trevlig överaskning på posten från en go vän! En fin termometer som kan sättas i fönstret. Tack underbara du!


Av Patrik som om ungefär fyra veckor (!) blir min make fick jag bland annat en underbar bukett med blommor jag älskar! Pioner, gräs, ammi majus m.m. En riktigt tjock och go bukett. :) Bilden gör det inte helt rättvisa, den är ännu finare i verkligheten.


Kolla vilken fin betongplatta som Maria gjort till mig!


Av dem fick jag oxå en stor vacker lavendel! :)

Så där ja! Lite uppdaterat blev det i dag iaf!! Nu blir det sängen. Håll tummarna för att jag ska få sova en hel natt... Har hostat som en tok i snart två veckor och inga mediciner hjälper. Detta kommer göra mig tokig är jag rädd. Patrik med för den delen... han vaknar ju av den han med... som tur är så sover Hjalmar bra ändå.

Bilduppdatering 5/6 2010

Är på väg ut för att greja lite i trädgården nu när Hjalmar sover för natten... tiden räcker fortfarande inte till. Jag känner mig faktiskt lite frustrerad över att inte hinna allt jag vill göra. Jaja, nog om det... Kör en uppdatering med hjälp av bilder igen....


Firade av min första morsdag med kräftor på kvällen.. mums!


Sommarens första bukett med liljekonvaljer är inplockad. :)


Vi har en massa konvaljer i år med, jag tror de blir fler för varje år.


Idag kom Svante, mina föräldrars hund.. Han ska vara här i en vecka eftersom päronen är i Turkland.
Hjalmar är överlycklig... han gillar alla djur massor.



I dag när jag kom hem från jobbet hade Patrik plockat fram cafégruppen och ställt den vid hallonbuskarna och hängt upp hängmattan som inhandades förra hösten. Så mysigt vi ska ha det på dessa platser! :)


Go´Svante!


Våra smultronställen med vilda smultron blommar för fullt nu! De är dom godaste!


Hjalmar är fortfarande snuvig men annars pigg, han hade en dag med feber sedan har han varit lite hostig och snuvig.
RSS 2.0