Välkommen Maja!



I måndags hade jag äran att få bli faster åt denna lilla skönhet! Nu längtar jag tills vi kan åka ner och träffa henne!
Grattis Jonas och Kristin!

Tack!

Tack för alla gulliga kommentarer på förra inlägget! Vad ni är snälla.  Det värmer i hjärtat.
Jag har ju varit urdålig på att blogga men helt plötsligt hade även antalet unika besökare här fyrdubblats(!!) hur är det möjligt?

Jag mår faktiskt lite bättre nu, tack och lov! Jag var till vårdcentralen i förra veckan och blev sjukskriven fram till 15 februari så Patrik har varit föräldraledig och har tagit hand om mig och Hjalmar. Men fortsätter det att bli bättre så hoppas jag att han kan gå tillbaka till jobbet på måndag igen... för så här kan vi ju inte ha det rent ekonomiskt.
Jag har tur som har en sån underbar man.

Nu längtar jag efter våren. I förmiddags när jag vilade på soffan låg jag och kikade ut genom fönstret och såg då bara den blå himlen och en massa fåglar i träden och det kändes så vårigt för en stund...
Jag längtar verkligen efter mer energi... ligger här och drömmer om ett välstädat prydligt hem med friska krispiga tulpaner och rena blanka golv. Nu görs bara det allra nödvändigaste och så får det väl vara ett tag.

In i dimman..

De senaste veckorna har jag levt som i en dimma... mår så himla dåligt. I förra inlägget skrev jag ju om förkylningen men ville inte avslöja att jag dessutom är gravid och kräks hela dagarna. Jag hade hoppats att det skulle lugna sig nu efter att vi passerat vecka 12 men nej då blev det lite mer ist. I onsdags fick jag utskrivet lergigan mot illamåendet så nu hoppas jag att de ska hjälpa snart. Så länge jag ligger ner går det ganska bra men när jag reser mig känns det ungefär som när man just kliver ur virvelvinden på tivoli... när allt bara snurrar och kräkset ligger i halsgropen. Jag har även otroligt dåligt samvete för Hjalmar som har en sån tråkig mamma just nu.

Men jag borde inte klaga... Det är ändå otroligt att vi blev gravida så snart! Tänk att denna gång klarade vi det utan att jag skulle knapra i mig hormoner. Jag är fortfarande lite chockad för jag trodde nog inte att det skulle gå alls. Nu har snart 13 veckor gått.

Nu vet ni varför jag inte sitter här vid datorn speciellt ofta längre!

Bättre sent än aldrig..

Hade tänkt att jag skulle uppdatera här med lite bilder men när jag sitter och kikar vad som finns i kameran ser jag att knappt några bilder har tagits sedan sist... någon enstaka bild på Hjalmar från julafton är allt jag har.







Julen var för övrigt lugn och skön med massa god mat och massa julklappar! Strax innan jul höll jag på att bli tokig då jag inte tyckte att jag hann med allt som jag ville göra. Men till slut så släppte jag bara allt. Vi som brukar tomta för några vänner här i byn har fortfarande inte fått det gjort.

I mellandagarna fick Hjalmar hög feber som höll i sig i flera dagar, han var helt slut stackarn och på nyår åkte jag oxå dit.... efter några dagar började vi hosta så ett tag var vi lite rädda att det var svininfluensa men enligt doktorn så verkade det handla om virus. Nu har vi äntligen börjat repa oss! Hostan är kvar men febern borta. Jag har sällan varit så utmattad som den senaste veckan... Men nu ska vi väl gå mot ljusare bättre tider eller hur?

RSS 2.0