Tips

image37


Vill tipsa om en mysig liten webshop http://www.tradgardsliv.se. Där sitter jag nu och drömmer om trädgårdsliv och sommar.

(bilden har jag lånat av trädgårdsliv.se)

Ingen sol..

Snö, snö, snö.. nu är allt vitt igen. En massa blöt snö har trillat ner i dag, stora stora flingor. Tråkigt.
Uteplatsen ser inte lika inbjudande ut nu....

22483-36


Den där lilla gula fläcken är inte sol... det är reflexer i fönsterrutan, jag orkade inte gå ut för att fota..
Om en stund kommer en massa människor som ska kolla på hockey med oss.. det blir trevligt även fast jag
inte är direkt sportintresserad.  =)

Vårplantering

22483-35
Jag kunde inte låta bli att börja trots att det kanske är lite väl optimistiskt.. på söndag säger de att det ska bli kallt och komma minst en decimeter snö igen... den som lever får se. =)

Vår uteplats

Så här ser vår uteplatsut just nu. Så snart det blir lite varmare och torrare ska jag lasera golvet. Har köpt en lasyr som är svart-brun, vad tror ni om det? Tänkte även passa på att lasera den lilla bron framför dörren i samma färg.
22483-41

22483-42
Jag tänkte åka till plantagen och kolla vad de har nu, kanske jag kan hitta på något mer vårigt i krukorna som varit på bron sedan i höstas. =)

Vår och sommar

Var hemma hos föräldrarna i helgen och hade det mysigt. Ville passa på medan broder och hans tjej var hemma, hade inte träffat dem sedan jul. Det är härligt när alla är samlade! Det har varit ett underbart väder, riktigt vårväder! Så när vi kom hem i dag skottade vi bort resten av snön på uteplatsen och la ut trallen! Kunde bara inte låta bli. Det kommer vara underbart att få sitta där ute i vår och sommar.

Jag längtar efter sommaren! Kolla in hur härligt vi brukar ha det i stugan!

image40

Vårkänslor

Jag börjar känna av vårkänslor!! Älskar våren och sommaren. Just nu önskar jag mig dessa stövlar från Viking. Vi har ju en hel tomt att fixa senare i år! =)

image38


I dag är tredje dagen som arbetslös.. det går ganska bra ändå. Jag har planerat hinna massor innan jag börjar jobba heltid i maj igen. Idag ska jag börja med att plantera om mina mårbackapelargoner.
image39

Varning för Telia!


Till alla som funderar på att dra in telekabel från Telia... var uppmärksamma på priset! Vi fick höra att det skulle kosta 15 tusen att dra in kabeln i huset, det var innan de varit här och kollat!! När vi frågade hur de kunde sätta ett pris innan de varit här och kollat så fick vi till svar att de hade tekniker som satt vid datorer och kunde se hur det skulle dras men det var inte alltid det stämmde med verkligheten. ( Vad är det för svar!?) Men priset på 15 tusen gällde fortfarande.

Efter ett tags gnällande så blev vi uppringda av någon från Telia som sa att vi bara skulle behöva betala 7000:- för allt... dvs. mindre än hälften! Vid det laget fanns inget som hellst förtroende kvar så vi bad om att få slippa ha med dem att göra mer.

Nu har vi dragit in fiberkabel och använder ip-telefoni istället, fungerar hur bra som hellst! =)

Så nu kan jag blogga igen, äntligen!
RSS 2.0