17 juli 2010





Vilken underbar dag och kväll vi hade!! Tack för alla fina presenter, tack alla kära som var med och gjorde vår dag oförglömlig, tack alla som hjälpt oss!! Nu behöver vi vila upp oss i några veckor! :) Kram!

Lilla herr överallt!

Ja här på bloggen händer det inte mycket nu.. Händer mycket i "verkligen livet" istället! Massa förberedelser och pyssel nu. Och de stunder som det inte pysslas på försöker vi njuta av det fina sommarvädret. Veckan som kommer så blir det fullt hela veckan! Vi som bara ska ha en enkel fest... men ändå är det så mycket att förbereda. Eller mycket... det är väl egentligen tiden som inte räcker till.

Hjalmar tar faktiskt en hel del tid och under dagarna när Patrik jobbar så hinner jag inte göra speciellt mycket annat än att vara med Hjalmar. Han är överallt nu!! Kryper fort omkring och drar upp sig till stående så fort han kommer åt. Stoppar dessutom allt som han kan i munnen. I dag hann han käka en hel del jord från jordgubbslandet medan jag och Patrik försökte snickra en ställning att lägga bärnätet på! Så det blir mycket passning och sedan är det ju matning, blöjbyten och nattningar som vanligt.

Annars har vi hunnit vara på sommarfest i Rännö, i stugan hos mamma & pappa, till Hällsjö och badat osv.. Hjalmar har sovit hos in mormor och morfar två nätter och det gick jättebra! Så tomt det var hemma bara.. Men vi hann med att göra bort en massa saker och Hjalmar slapp föja med under alla inköp och till tippen och sånt där.. I dag har vi varit på dop hos våra nyafunna mysiga vänner! Trevligt! :)

Jag lägger in lite nya bilder så länge och så återkommer jag efter dop och bröllop! Ha en skön sommar!

Lillkillen ÄLSKAR att bada...



.. och gunga...



... och äta jord...



Sötnos!



RSS 2.0