Blandade känslor...

Med blandade känslor och inte helt utan ångest från min sida så är det nu bestämt att jag ska göra allt för att hitta ett jobb och börja jobba runt mitten av augusti. Patrik kommer då vara hemma med Engla i tre månader och om vi får dagisplats som vi sökt, skola in henne i mitten av oktober. Det blir lika tidigt som Hjalmar fick börja... 1 år och 3 månader... Känns tidigt men vi har inget annat val pga ekonomin. Jag ser fram emot att jobba samtidigt som jag nu inser att detta förmodligen är sista gången jag kommer kunna vara hemma med barnen så länge. För fler barn blir det inte! Nu återstår att söka jobb. Har lagt ut endel krokar och hoppas att någon nappar. Ska nu försöka njuta till max av barnen i sommar!

Älskade gullungar!!





Japp, vi lever även fast det inte synts här i bloggen! Dagarna rullar iväg fort. Alla har nu äntligen blivit friska igen. Det börjar bli grönt och fint ute och jag älskar det. Jag är mer en sommarmänniska.

Med barnen händer det mycket hela tiden...

Engla har hunnit bli drygt 9 månader. Hon kryper för fullt. Vinkar vid hej och hejdå och det låter faktiskt som att hon säger hej oxå! :) När hon träffar mindre barn och katter tar hon fram sin lilla ljusa röst och pratar gulligt med dem. Det blir mycket da da da än så länge... Reser sig upp mot allt fast hon fortfarande är vinglig så det blir en del fall. Men jag misstänker starkt att hon väldigt gärna vill gå snart. Hon kan klappa händerna och hon älskar sin storebror mest av allt.

Hjalmar är nästan 2½. Han pratar för fullt och hela tiden! Vill klara det mesta själv och blir så arg när han inte kan. Han kan räkna till 10 och sjunga blinka lilla stjärna. Han cyklar enligt mig alldeles för bra på sin springcykel, jag hinner inte med! Han pratar om bockarna bruse mest hela tiden, det är nog favoritsången just nu och så pratar han om vassa tänder och vassa klor från sagan om Max i Vildingarnas land.

I kväll tog jag mig äntligen iväg till badhuset och simmade igen! Underbart skönt och väldigt efterlängtat då jag har varit förkyld och vi har haft mycket hemma så det har inte blivit av på flera veckor. Tog även en stund i solariet innan.. så skönt! Nu längtar jag efter varma soliga dagar så att vi kan vara ute hela dagarna!
RSS 2.0