Trött mamma..

Sedan vi blev tvåbarnsföräldrar har jag nog åldrats minst tio år men bjuder ändå på en bild trots röda ögon mm. Som ni ser blev håret väldigt mörkt!!

Helg!

Helg igen.. skönt. Mormor och morfar har lånat Hjalmar över helgen så jag skjutsade honom till Härnösand i går där vi mötte upp dem. Det blir väldigt tomt och tyst när han inte är hemma. Men jag vet att han har det bra. Han har varit väldigt frustrerad senaste dagarna hemma då han haft feber och vi har därför bara varit inne. Det har varit mycket bråk mellan honom och mig. Men jag längtar redan efter honom!

Så här bra hade han det förra helgen då vi var upp till Kramfors... ni kan ju tänka er hur bortskämd han blir när inte vi är med... :)



Jag tror att Engla har njutit av sin egentid med mamma och pappa. Patrik har varit förkyld och febrig så han var hemma från jobbet i dag. Vår lilltjej börjar bli stor hon med.

Fullt upp!

Oj... Den här veckan har det hittills varit fullt upp! Och det ser ut dom att det blir detsamma i några dagar till! Vi har kommit in i vardagen och nu rullar det bara på. Roligt tycker jag. I morgon ska jag och Engla träffa några mammor med barn under dagen för att äta våfflor. Sedan tänkte jag ta med barnen till öppna fsk när jag hämtat Hjalmar. Sedan hem och göra middag innan det är dags för cirkelträning (!!) Och efter det simning. Hinner jag hem i tid ska vi se nya favoritserien " once upon in time". Jag är så glad att det händer en massa. :) P.s jag har hunnit bli brunett den här veckan oxå. Det var ju inte direkt planerat men känns helt ok ändå. Så kan det gå när man som jag försöker färga håret själv. Det är inte första gången.

Inspiration



Är så sugen på att fixa Englas sovrum! Väggar och golv behöver fixas och så ska det dekoreras lite. Men jag har svårt att bestämma mig och pengar finns det inte mycket av.. därför lutar det åt färg och inte tapet. Trodde väl aldrig att jag skulle fundera på rosa.. men en fondvägg i rosa eller rött kommer det nog att bli där inne och resten av väggarna får vara vita. Önskar att jag kunde virka små söta kompisar åt henne oxå. Får gå virkkurs sedan! Bjuder på lite inspiration... vad gillar ni??

 














Låtsaskompis!

Hjalmar har en låtsaskompis som heter Pippi! Jag är rätt säker på att det är Pippi Långstrump eftersom han vill se sina Pippi-filmer så ofta han kan. Pippi följer numer med mest överallt och Hjalmar ser alltid till att hon har någonstans att sova eller sitta och äta osv. Nu sover han efter lunchen och då skulle han ligga mellan mig och Pippi.. jag fick lägga täcket över henne oxå. Oftast spelar jag med i hans fantasier och tycker det är rätt gulligt. Men hur skulle ni göra??

Torsdag = simning!

Jag är så glad över att jag tagit tag i mig själv och kommit iväg till simhallen och simmat två torsdagar nu! Glad över att få lite egentid, över att kunna duscha varmt länge, röra på mig, basta en stund och komma hem mjuk och varm och ren när Patrik har nattat Hjalmar och gett Engla gröt. I dag köpte jag ett klippkort för jag tänker fortsätta. Förra veckan simmade vi 40 längder och i dag gjorde jag 42 bara för att jag ville va värre. Nästa vecka ska det bli fler. Men nu säger jag god natt!

Pippi och tandtrollen

RSS 2.0