1:a advent

Jag har blivit jättedålig på att sitta vid datorn och bloggandet har varit uselt, jag vet... Hinner verkligen inte med allt som jag brukar längre.

Vi har iaf haft en mysig helg här på bällsta... jag bara älskar advent! Julstjärnorna har varit tända i fönstren sedan i fredags, ljusstaken likaså, det är sååå mysigt!

  
   

Natten till fredag var jag och Hjalmar vakna hela natten då Hjalmar hade ont i magen och skrek hjärtskärande hela natten...Nu börjar tremånaderskoliken tänkte jag. Men sedan har det varit jättebra och vi kom fram till att det var nog inte så smart av mig att äta ärtsoppa så länge jag ammar! Stackars barn som inte har en mamma som tänker efter...! I helgen har älsklingen klivit upp före mig på mornarna och gett Hjalmar flaska så jag har fått sovmorgon... det har varit guld värt!

Nu ska jag krypa till sängs! Mina älsklingar ligger redan där. Har uppdaterat er lite i allafall!

Hjalmar fick förresten bada för första gången i dag! Fast han gillade det inte.... Köpte en smart hopfällbar badbalja som är superbra för oss som har lite plats! :)

Hjalmar igen...

Måste ju bjuda på några bilder där Hjalmar är vaken oxå!


En snabbis!

Passar på att blogga en snabbis medans mina älsklingar tar en tupplur på soffan. Vår bärbara dator vill inte vara med längre och på den  här datorn fungerar inte alla tangenter som de ska... irriterande att behöva slå ner tangenten för varje gång man vill han ett mellanslag!! Därför skriver jag bara kort att allt är bra med oss! Var på bvc för vägning idag och Hjalmar växer med superfart. I dag vägde han 3030 gram!

Tack!

Tack så mycket för alla fina kommentarer och gratulationer här på bloggen! :) Det uppskattas mycket.

Här rinner dagarna iväg snabbt.. Hjalmar har hunnit bli 12 dagar redan! Svisch så är han väl byxmyndig snart.
Vägde honom på bvc i går och han hade gått upp ännu mer och väger nu 2570 g stora killen. Det är otroligt hur mycket man kan älska någon efter så kort tid.

Vi börjar hitta bättre rutiner här hemma, men amningen är lite krånglig... vi får fortsätta med tillmatning ett tag till. Jag skulle så gärna vilja amma heltid, så jag sörjer lite över att det inte går som jag vill. Men, men... viktigast är att han får i sig näring och blir starkare.

På torsdag börjar Patrik jobba igen.. det blir lite konstigt. Mamma/mormor kommer ner och håller oss sällskap i några dagar i stället, det blir bra.

Guldklimpen sover mest hela tiden... underbara älskade.
Så där ja... en kort uppdatering blev det iaf. Kram på er!

Hjalmar Tobias Claeson

Fredag den 30 oktober 2009 kl. 10.55 kom lille Hjalmar till oss. Liten och den vackraste jag sett. Han vägde 2402 g och var 49 cm lång. Förlossningen gick bra, men eftersom han var så liten fick vi vara kvar på bb fram till tisdag och sedan har vi fått åka in på koll varje morgon denna vecka. Idag vägde han 2480 g så nu slipper vi åka dit igen utan kommer gå till bvc här i Matfors för att väga. Skönt!




RSS 2.0