Uppdatering!

Det händer så mycket hela tiden nu...! Eftersom de är en person kort på trädgårn så hjälper jag till där när jag har lediga dagar från ica, jag trivs så bra där och känner mig som hemma. Så det är fullt upp hela tiden och i maj-juni är det dessutom konfirmation, studenter och födelsedagar m.m. som ska firas så det är verkligen full rulle. Men det är roligt!

I går kväll var jag dock lite stressad och trött. Men på ren tjurighet så höll jag mig uppe och gjorde prinsesstårta mitt i natten efter att grannarna gått hem. För i förmiddags skulle ju mamma, pappa, farmor och brorsan med tjej komma och fira Patrik som fyller 34 år i morgon! Så härligt att få träffa alla!!!  =) Dessutom så fick vi hjälp att hänga om takrännorna på baksidan, det är guld värt!

Jag har fått massor med kommentarer om min mage de senaste dagarna, det är ovant! Den har faktiskt ändrat form och syns mer nu. Själv känner jag mig mest tjock och ful även om jag vet att det är så det ska vara. Jag kommer nog inte få någon rund fin liten babymage de gamla valkarna lägger sig lixom bara utanpå... surt sa räven.

Nu ska jag slänga mig i soffan och se en film innan jag slocknar för i kväll! Bjussar på några bilder...
Vår fina ampeljordgubbe med rosa blommor och avlånga gubbar!           Älsklingen i väntan på kalas.          Magen v 17
RSS 2.0