Lycka i ett litet paket

Hämtade ut en beställning från ellos idag och var faktiskt nöjd med allt! Annars brukar jag oftast beställa och så slutar det med att jag får skicka tillbaka men idag blir det inte någon retur alls. =)

Jag är ju en svart tjej så det blev bara svarta kläder....



Och så lite nytt till sovrummet.....

Är sommaren slut nu?

Ja då börjar andra arbetsveckan efter semestern! Det känns nästan som att sommaren skulle vara slut nu men det kan den väl inte vara ännu!? Eftersom vi hade sån tidig semester hade vi inte alls räknat med badväder och sol som det blev, utan tänkt att vi skulle få ta bad på kvällar och helger nu i juli och augusti. I dag öser regnet ner här och jag har ingen lust att gå ut innan det är dags att dra till jobbet för kvällsjobb.

Ska jag kanske öppna den där färgburken som ligger i boden och börja måla i köket eller ska jag fortsätta min lugna lunk med korsord och vila min onda rygg?

I morgon är det dags att gå till barnmorskan och jag hoppas hoppas att vi denna gång får lyssna på hjärtljud! =) Jag blir så lycklig varje gång det sparkar. Det är verkligen speciellt och även om Patrik kan känna från utsidan så kan han inte riktigt förstå det som jag gör. Tänk att vi äntligen ska få en liten knodd vi med...... =)

"VECKA 25: Ditt barn är nu ca 22cm långt mellan huvud och stjärt och väger runt 800g. Det kan ta tag om sina fötter och knyta nävarna. I lungorna bildas allt fler blodkärl och näsborrarna börjar öppnas. Barnets benkärnor blir hårdare. Barnets livlina - navelsträngen är tjock och elastisk med innehåll av två artärer och en ven. Dessa blodkärl ligger inbäddade i en tjock geléartad massa som hindrar dem från att trassla ihop sig. Detta är ett sätt att säkra blodflödet mellan moderkakan och barnet och dess livgivande funktion.

De permanenta tänderna bildas långt in i tandköttet men kommer inte att bryta fram förrän barnet börjar tappa sina mjölktänder i sexårsåldern. "
RSS 2.0