Bättre och bättre..

Äntligen har jag helg! Får man säga det fast jag bara jobbat i två och en halv dag denna vecka!?
Ultraljudet på torsdagen gick bra, alla spår efter graviditeten borta. Skönt att kroppen har fixat det själv faktiskt. Nu är det bara att försöka igen. Bara och bara vet jag inte, men jag tror att jag ska försöka koppla bort det ett tag nu och bara vara. Vi får väl se. Hur som helst så känns det bättre och bättre. Läkaren som vi hade i torsdags har lovat oss att de ska försöka hjälpa oss att li gravida, hon trodde inte att det skulle vara några problem med tanke på att vi har sett att vi faktiskt kan bli med barn ihop.

Men nu ska jag ha helg först! Bara slappa i kväll, en promenad kanske det blir, om jag får med mig P. ut, vågar inte gå själv nu när det är mörkt (fega jag!).


Vi ses!

Troja jagar snöflingor



troja

Visst är hon vacker vår lilla kisse!!? Hon sitter i fönstret och skäller på snöflingorna utanför. Det har snöat i flera dagar nu, 50cm har det kommit!

Sorg

Ska se om jag kan få in lite liv här på bloggen igen, har varit dåligt med det.

Just nu känns allt rätt så tungt. För jäkligt faktiskt! Året började så bra med ett + på gravtestet den 1/1-06.... det var underbart, det som vi i fyra långa år väntat på var här och det skulle bli ett barn i augusti.

I går började jag blöda och fick åka in till sjukhuset på ultraljud... mitt i allt detta kan jag fortfarande vara glad över att vi fick se att graviditeten satt på rätt ställe  i livmodern denna gång. Senare började det värka, ont, ont, ont. Det kommer och går hela tiden, magvärken, annat med tomheten i mig den är konstant.

Stackars älskade P. har varit världens underbaraste som vanligt.... han tröstar och tar hand om mig fast att han är minst lika ledsen som mig. Han är en ängel och jag hoppas att jag alltid får lyckan att ha honom nära. OM det blir någon bebis i framtiden ska h*n få heta Mirakel.
RSS 2.0