Efter påsken kommer våren!

Hemma igen efter påsk. Vi har haft en härlig helg i stugan. Jag tog mig faktiskt fram på längdskidor för första gången på flera år! Tolkade efter bandvagn upp på fjället och åkte skidor ner... vet inte hur många gånger vi ramlade, det var ju så brant! Roligt men snacka om att jag har haft träningsvärk i hela kroppen sedan dess. Tyvärr hade vi problem med kameran så jag kunde inte ta några bilder alls.. Lillebror, mor & far kanske ni kan maila några av era bilder till oss?

Ensam hemma i kväll så nu tänkte jag förflytta mig till soffan för att läsa och kanske smaska på en bit av melonen jag handlade idag. För övrigt så har jag börjat få mer förhoppning om våren nu, det är så skönt att solen skiner på dagarna och att det blir inte mörkt förrän vid halv sju på kvällen. Jag älskar ljuset! Snart är våren här på riktigt!

image59

...........

image57

Jag har fått sparken i dag. Utan jobb om två veckor och det känns fast jag kanske misstänkt det lite chockartat. Men eftersom butiken i stan inte gått bra och vi i Birsta anställdes senare än personalen där så är det vi som ryker. Fan. Jag som hade hoppats att jag var den som skulle ha hunnit hitta nytt och fick säga upp mig själv, nu känner jag mig ratad. Jag har inte lust att gå på arbetsförmedlingen!
RSS 2.0