En massa skit..

Jag bloggar så sällan nu mer. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva eftersom huvudet är så fullt av snurriga nystan av tankar. Det känns lite svårt att skriva ner här eftersom jag inte riktigt vet vilka som kollar min blogg och eftersom det så lätt missuppfattas... men idag så skiter jag i det och skriver vad jag känner!

Jag tycker att det är skitjobbigt att hela tiden tänka på vad jag ska äta och inte, detta tar upp mycket av min tid, det låter kanske konstigt men så är det.

Det känns som att jag jobbar hela tiden fast jag inte gör det. Det beror väl på att jag inte har varit ledig på helgen när alla andra är lediga. Jobbar fram till och med torsdag nu då har jag jobbat 7 dagar i streck sedan är jag ledig fredag - måndag och det ska bli helt fantastiskt skönt!
Det hemska är att jag helst av allt inte skulle vilja jobba alls just nu. Har bara jobbat i några månader på nya jobbet och så känner jag så här redan... Jag kommer inte fram till om det beror på själva jobbet, arbetstiderna eller om det helt enkelt har att göra med att min hjärna är fokuserad på mig själv just nu. Jag vill känna att jag gör ett bra jobb och det känner jag inte nu. Dessutom har jag inte en aning om vad jag skulle kunna söka för nytt arbete.. inga helger skulle vara skönt och helst 7-16 eller 8-17 sedan är det nog skitsamma vad jag gör.

I kväll är min älskling på hockey så jag har kvällen för mig själv. Tycker att det är ganska skönt ibland, det händer ju inte speciellt ofta som tur är... Då har jag helst alldeles tyst här hemma och pysslar. Idag hamnade jag här framför datorn på en gång, har inte ens eldat så det börjar bli lite kallt nu, diskmaskinen behöver plockas ur och tvättmaskinen likaså. Ja det är väl kanske dags att jag sliter mig härifrån och fixar allt sånt så kanske jag hinner se en film eller nåt det skulle ju vara skönt.

Nu har jag skrivit ur mig en massa skit i dag, mamma oroa dig inte! *puss*

Kolla in alla fina cupcakes här! Blir så sugen på att baka jag med.

Jag lever..

image56
Lite nytt från mig nu. Jag har jobbat mycket och jobbat med mig själv mycket. Före jul fick jag ett recept på fysisk aktivitet från min läkare, promenader minst 2-3 gånger på vecka och minst 60 minuter/gång. Det har väl gått sådär om jag ska vara ärlig. Har promenerat mer än tidigare i alla fall, men jag ska bli bättre. Har slutat med godsaker och fetsaker och hoppas på att gå ner i vikt men på måndag är det dags för kontroll efter en månad och jag har gått upp ett kilo! Som jag har kämpat med maten och så går jag upp, det är så typiskt. Ändå har jag knappt ätit eftersom medicinen jag fått gör att jag mår illa mest hela tiden, jag fattar det inte.

Skam den som ger sig, det kan ju inte skada att fortsätta.... fast nog skulle jag vilja smaka en god chokladkaka eller nåt sånt men det tänker jag låta bli.

Jag har funderat mycket på livet, det låter trist men så är det. Jag önskar att jag lyckas bli mer närvarande och att jag blir bättre på att leva här och nu. Ofta svävar jag i väg och tänker att "när jag har gått ner i vikt...då.." eller " när jag får mer tid.."  Det är inte alltid den dagen kommer. Jag hoppas att jag får turen att leva länge men vill inte glömma att mitt liv faktiskt är nu. Det har varit lite av en svacka nu men jag vet att ur svackorna brukar det resa sig ny energi och massor av kreativitet, långt där inne så känner jag att det redan har börjat bubbla och jag ser fram emot vad det leder till.

Jag är bra på att svamla, jag vet. Men det får vara så idag..
RSS 2.0