Semester!

Vi har nu gått in på vår andra semestervecka och kan verkligen inte klaga på vädret! Hade nästan räknat med att det skulle vara lite svalt och inte badvänligt alls under juni. Men sedan semesterdag två har vi  nu bott på stranden!! Såååå hääärligt! Jag älskar sommar och sol!

Annars tar vi semesterdagarna som de kommer och gör bara sånt vi känner för, det är underbart. Jag mår hur bra som helst nu, förutom en envis halsbränna som kommer varje eftermiddag men det kan jag stå ut med. Ingen direkt bebismage syns ännu..... min mage är fortfarande uppdelad i två valkar så jag ser bara allmänt fet ut. Har träffat flera som ska ha ungefär samtidigt och de har riktiga stooora bebismagar. Lite avis blir jag på ett sätt men ändå inte. =)

Vi har träffat syskonen Berg på stranden i flera dagar och Tilde frågar mycket om bebisen i magen. Om den gråter där inne, om det gör ont  att ha nån där och vad den ska heta. Hon tycker att den ska heta Ronja om det är en tjej, för Ronja är tuff och får ha knivar eller så Grus-Mus(!) om det blir en kille det har jag inte fått nån förklaring till varför. =)

Älsklingen är ute på nattfiske och jag skulle vara hemma för att städa och har inte ens börjat ännu! Blev kvar ute i trädgårn för att vattna och greja så nu är det väl dags jag sätter fart!

Tidig födelsedagspresent!

Fick en tidig present av min älskling. Precis en sån som jag ville ha. =)


I sommar ska det röjas gräs runt alla rabatter!

Grrrrrrr....

Granngubben gör mig mer än tokig just nu. I går vaknade jag av en traktor, tittar så småningom ut och upptäcker att gubben grävt sönder hela sin tomt samt en liten del av vår. Han hade pratat med oss om att "dra upp några stubbar" vilket vi inte hade något emot men nu upptäcker jag att han dels har dragit upp en hel del stubbar, skyfflat dem till tomtgränsen i en stor hög samt BÖRJAT BYGGA UT HUSET!!  Huset som vi blivit lovade att köpa tänker han nu bygga ut så att han kan sälja dyrare till någon barnfamilj.........!!!!! Fastigheten som vi skrivit kontrakt med honom på om förköpsrätt.

Jag är så besviken så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Dels ser det förjäkligt ut här, vi som äntligen började få fint här! Virket som han tänkt använda har han lagt på vår tomt. Dels så vill jag verkligen inte ha någon granne på den sidan det är trångt nog som det är och nära som faan. Jag vet inte om vi blir kvar här i framtiden...

Bildbevis....
 
              
RSS 2.0