Hemma i dag

Skolkar från utbildningen i dag..  har lyckats dra på mig en förkylning och tänkte att det var nog bäst om jag var hemma och kurerade mig i dag eftersom jag vill vara frisk när jag börjar på nya jobbet i morgon!! Jag är nervös och pirrig!

Pratade nyss med arbetsförmedlingen och lyckades få dem att gå med på att jag står kvar i utbildningen och går de 25% som jag inte jobbar. Det kommer kanske bli tungt men då får jag slutföra utbildningen och få fullständigt betyg. Det är dessutom inte så många veckor kvar så det blir nog bra.

Nu ska jag faktiskt släpa mig bort till soffan, kolla om det går någon bra film på tv som jag kan slumra till, kanske ta en slurk KanJang innan och bara krya på mig. 

Vinter?

Vinter vitt ute och jag börjar längta lite smått efter jul! Jaja.. jag veet att det är tidigt.
Jag vill ha glögg...

image54

Det blev Zizzi!

Vaknade pigg som en lärka kvart över sju i morse! (Inte likt mig jag vet!) Har hunnit plocka undan, rengjort ugnen och börjat baka lantbröd. Patrik är ute och byter till vinterdäck på gammbilen. Sedan ska vi ut till Birsta och handla presenter för i kväll är det 40-årskalas och i morgon så blir det 2-årskalas! Full fart med andra ord. Men roligt!

Vad som mer är roligt är att jag fått nytt jobb!! Efter hårda intervjuer och, som jag känner det, lång väntan, fick jag i går veta att jag ska börja jobba HÄR redan på torsdag! Visst kommer jag sakna att sälja skor, men det möjligheten finns ju kvar ifall att jag inte trivs med att sälja kläder.

Det är helt otroligt hur många fina människor jag träffar på... de senaste åren har det ploppat upp fina, gulliga, härliga människor vart jag än vänder mig. Överallt blir jag så väl omhändertagen och välkommen. Se bara på familjen E här i Matfors som bjudit in oss i sin gemenskap, alla fina flickor på Scorett som överöst mig med peppning, min goa underbara familj som hela tiden finns där och många fler. Jag är så tacksam!
RSS 2.0