Snart påsk?

Har inte något nytt att skriva, det rullar bara på. Mest jobb, äta och sova... gud vad trist.
Drömmer om en massa nya vårgrejer men har inga pengar. Jag vet inte hur man ska göra för att det ska gå runt, här går man och drömmer om att få bo i hus och så räcker lönen inte ens tillfast vi bor hyfsat billigt här i lägenheten. Får väl köpa en lott eller nåt och så får ni hålla tummarna!

Längtar till påsk nu. Då blir det stugan med påsktårta och mys med familjen. Mamma fyller år så då får vi fira henne, tyvärr kommer inte brorsan och hans tjej med den här gången, annars håller jag hårt på traditionerna. =)

Vill ha dom ryska dockorna från Babushka i mitt påskris i år! Finns att köpa på inreda.com , söta va!?
22483-21

Förkyld och trött!

Fan, har blivit förkyld... har inte tid med sånt nu. Skulle helst bara ligga hemma i sängen i flera dagar men det GÅR inte. Mega-stor begravning på fredag så jag måste börja med blommorna redan i morgon. Det låter kanske konstigt men jag gillar begravingsbinderier! Det blir lite större grejer och inte lika prestations-ångest-framkallande som brudbuketter och sånt. Brudar som vet precis hur brudbuketten ska se ut och ändå inte kan förmedla det, usch!  Bröllop är roliga att gå på, inte att göra brudbuketter.

I helgen fick vi ett ryck och fixade lite i sovrummet... kom på att vi kanske skulle ha andra sängbord, tittade ut några i IKEA-katalogen och stack dit för att sedan köpa några helt andra. Bytte knoppar och grejade så att de passar precis till min gamla byrå som vi sedan släpade in i sovrummet. Det blev jättebra.

Hittade nya fina duschdraperier och fixade till lite mer i badrummet på en gång. Det är ju så roligt att fixa till hemma, jag älskar att pyssla, planera och renovera och sånt! Nästa projekt blir gästrummet och datarummet...

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng så att jag kommer iväg till jobbet i morgon med.... kroppen är helt slut. Jäkla förkylning!
RSS 2.0