Telefonköer! *urk*

Skulle ringa arbetsförmedlingen i dag... omöjligt att komma fram. " Du har nu plats 68 i kön... bla bla bla.."

Spelar ingen roll vart jag ringer så ska man stå i kö. Helt omöjligt för mig att sitta och vänta i tjugo-trettio minuter samtidigt som jag måste passa upp kunderna i butiken. Dessutom skulle jag verkligen behöva ringa facket, veterinären och kvinnokliniken den här veckan. Hur ska jag lösa det!? Någon med bra ideér??


Vill ha salvan....

Höst!

Jag blir bara tröttare och tröttare...  mycket att göra oxå. Grejer att sy, en dörr att måla, handtag som ska bytas, papper som ska sorteras, katter som ska underhållas, disk och städning och så jobbet då.
I morgon ska jag åka och hälsa på "Lillgrodan" med familj efter jobbet... det ska bli skönt.

Visst är det väl härligt med höst nu!!? Vi har ju så underbart väder! Jag njuter av höstplanteringar och höstbuketter på jobbet, av färgerna på träden och mysigt mörker på kvällarna! I morgon ska jag göra nya planteringar till entren ... tänk att man kan få vara så glad för så lite.

Efter en massa strul med olika foder till katterna tror jag att vi fått rätt. Äntligen! I går var jag upp på djurkliniken och fixade en ny påse för vad jag tror var femte gången eller nåt. Efter förra veckans foderbyte så trodde jag samma sak, katterna åt faktiskt ganska bra bägge två så jag var så glad... tills vi i går upptäckte att de hade gett oss hundfoder, inte till katter alltså!

Nu dags för dusch innan sängen!

RSS 2.0