Hjalmar 1 år!!

Vi hade en jobbig fredag med begravning av farmor, men nu är det gjort. Det var fint.

I går fyllde vår lilla stora älskling 1 år och vi hade kalas här hemma. På morgonen möttes han av en massa ballonger som vi hängt upp kvällen innan, han blev så glad! Sedan blev det paketöppning. En del leksaker och en uppsättning med kläder att ha under födelsedagen. Fast jag tror att ballongerna och inslagspapperet var mest spännande. :)




Senare på dagen kom en massa människor för att gratta lillkillen och han fick jättefina presenter!




Det fikades och stojades ända till kvällen och strax före åtta då bara Jonas och Kristin var kvar slocknade herrn i soffan! Vi vuxna var rätt trötta vi med men försökte iaf se en film. Det slutade som vanligt med att jag satt vaken själv till slutet.... ;P



I dag hade vi en skön förmiddag med J & K sedan fortsatte kalaset med Joel och Theo + föräldrar som kom på middag och tårta. Strax efter de åkt somnade en trött men nöjd Hjalmar.

Ja det har varit en jobbig och rolig helg så nu gör även jag och Patrik kväll.. Gonatt på er, vilka ni nu är som läser bloggen. ;)



Kommentarer
Zara

Härligt att ALLT har gått bra. Med sorg kommer det snart glädje....skönt det=) Kul med det första kalaset, det är speciellt. Vi hade vårat för lilliz idag...hon verkade inte fatta vad vi höll på med=) men verkade glad att alla dessa människor lämnade kvar en massa saker som bara var hennes att leka med=) Lille H är lika söt som vanligt på korten=) Kram på dig!

2010-10-31 @ 23:42:26
URL: http://koccoz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0