Inspiration!

Åh vad det är härligt att få inspiration. Äntligen börjar min hjärna komma igång igen efter många månader i bebisbubblan. Nu fylls min stora anteckningsbok med kludd minsann!

I kväll fick jag ännu mer ideér då jag var och lyssnade på Linn Norberg, inredare med butik i Matfors och Vicci Andersson Sjöbom, formgivare från Matfors.

Så just nu i kväll känner jag att inget är omöjligt och det kanske finns hopp för mig med.
Flummig värre, sorry.

I morgon ska jag knåpa ihop ett inlägg om all shopping vi gjorde på Birsta idag. Nu har vi laddat Hjalmars höstgarderob! :) Men nu ska jag röja undan i köket. Där kan man tro att en bomb fallit och i morgon kommer T. och ska måla! Skynda skynda! ;)

Förnyelse!

Jag är så sugen på att göra om lite inne nu! Det enda vi gjort i huset sedan vi köpte det 2006 är ju att måla Hjalmars väggar vita och så har vi bytt golv i två sovrum. Nästa vecka kommer Patriks brorsa som är målare och hjälper oss att måla om köket! Det måste bli ljusare så han har hjälpt oss att välja en vit med lite grå-gulton i.

Stockholmsvit:



I går var vi även och beställde tapet till Hjalmars rum. Där blir det bilar! Vita bilar på mörkblå botten. Det blir tapet på väggen bakom hans säng och sedan får resten av väggarna fortsätta vara vita.



Sedan är jag sugen på att göra om i hall och vardagsrum.. det sitter ju liksom ihop så vi är nog tvugna att ta det samtidigt.. Sugen på den här tapeten på en vägg i hallen och en vägg i v-rummet. Vet inte om jag lyckas övertala Patrik om den... och dessutom får jag nog vänta tills plånböckerna fyllts på ännu nån gång... Vad tycker ni om tapeten???

 

Vila i frid L-O

I dag for min "morbror" Lars-Olof till himlen. Så sorgligt. Så hemskt. Tänker på hans familj och kan inte föreställa mig vad de behöver gå igenom. Så hemskt att det kan gå så fort... hemska hemska cancer.

Tokig mamma

I går tog påsarna till blöjhinken slut och vi åkte till Babyproffsen för att handla nya. Före oss vid kassan stog en mamma med sin pojke i 6-7 års ålder...

- Vet du, sa han, min mamma är tokig hon!
- Är hon de, sa tjejen bakom kassan..
- Ja hon skrattar alltid! Hon är så tokig, skrattar alltid. Och busar!

Åh vad jag önskar att Hjalmar kommer att tycka att jag är rolig och tokig och busig när han är lika stor!!

Ibland känns det som att jag har tappat bort skrattet och buset. Jag går här och muttrar över höstregn och över att inte ens få gå själv på toa... Jag borde skämmas och bara njuta av att få vara hemma med den underbara pojken som vi längtat efter så länge!

Vår smarta lillkille... hahaha

Grönsaker

Jag älskar att få plocka in våra egna grönsaker! Bjuder på en bild på kvällens skörd.



Sedan måste jag ju bara få skryta lite om vår lilla älskling...
Hjalmar älskar att vara i vatten och att duscha! Visst är han duktig!? :)



Nya bilder!

Det här kanske blir ett hattigt inlägg men jag bjuder på en del bilder från vår sommar...
Bryggan som Patrik byggt åt oss.

Jag rensar blåbär i stugan.

Klart Hjalmar ska ha en Volvo han oxå!

Tuffing i kläderna som han fick av Gun-Marie och Ulf på dopet.

Anna & Johan med barn fick stå ut med oss en dag.

Zara och hennes goa flickor hälsade på oss.

Klart man kan ha nappen så här! ;)

En björn hade grävt en stor grop ovanför stugan.

Våffla med grädde och blåbär var MUMS!

Hjalmar smörar för favvon tandläkarn/gudmor/moster-Kristin

Planket vid växthuset är äntligen byggt och väntar bara på att målas.

Hjalmar har smitit i och simmar klädsim..

Tre veckor sedan sist..

Jag lovar att bli bättre på att blogga när Patrik börjar jobba igen. Och vardagen kommer tillbaka. Nu är det fullt upp och sena kvällar ändå.

Den här veckan är helt fullbokad. I går kom min kära kära vän Zara med barn hit och vi har haft ett mysigt dygn tillsammans. Det blir Birsta med Diana på dagen i morgon, vi lämnar barnen hemma med sina pappor. På kvällen blir det bakning.. hade tänkt göra det i dag men dammsugaren kom fram ist och vips är kvällen slut. På onsdag tänkte vi gå och väga lillkillen på bvc... det var skitlänge sedan sist. Sedan kommer mammagruppen med sina sötnosar hit och på kvällen packar vi in oss i bilden för att dra till fjällstugan i några dagar. Där tänker jag lata mig, förhoppningsvis plocka lite bär och ta barnvagnspromenader med Hjalmar. Lördag sticker vi hem för på söndag får vi besök av Daniel och Helen. Fullt upp som sagt, men roligt.

Det var så mysigt att få träffa Zara och barnen... synd att tiden ska gå så snabbt. Synd att det blir så långt mellan gångerna. Men vi ska ta oss i kragen och åka ner till Jönköping framöver, nu har vi ju lovat.

Nu blir det sängen. Hjalmar sover oroligt i sin säng så jag undrar hur natten blir. Det har varit mycket för honom och han har verkligen busat varje vaken stund med tjejerna! Han är helt underbar vår lille kille.
RSS 2.0