Förnyelse!

Jag är så sugen på att göra om lite inne nu! Det enda vi gjort i huset sedan vi köpte det 2006 är ju att måla Hjalmars väggar vita och så har vi bytt golv i två sovrum. Nästa vecka kommer Patriks brorsa som är målare och hjälper oss att måla om köket! Det måste bli ljusare så han har hjälpt oss att välja en vit med lite grå-gulton i.

Stockholmsvit:



I går var vi även och beställde tapet till Hjalmars rum. Där blir det bilar! Vita bilar på mörkblå botten. Det blir tapet på väggen bakom hans säng och sedan får resten av väggarna fortsätta vara vita.



Sedan är jag sugen på att göra om i hall och vardagsrum.. det sitter ju liksom ihop så vi är nog tvugna att ta det samtidigt.. Sugen på den här tapeten på en vägg i hallen och en vägg i v-rummet. Vet inte om jag lyckas övertala Patrik om den... och dessutom får jag nog vänta tills plånböckerna fyllts på ännu nån gång... Vad tycker ni om tapeten???

 


Kommentarer
Zara

Jättefina tapeter, både till H:s rum och hall/Vrum=) Me like! Jag är oxå så supersugen på att göra om här hemma. Lite svårare att få med mig J som är såååå (jäkla) ekonomisk hela tiden!!) Men skam den som ger sig=) Köpte lite Canvastavlor igår som jag tror blir kanon i köket, sen blir det att bearbeta vår mintgröna källare=) Kram på dig!

2010-08-27 @ 10:37:16
URL: http://koccoz.blogg.se/
:Ptr

Påfågeltapet var rätt trevlig, men jag tycker nog min är snäppet mer spännande. Tigerns år o allt ... ;)

http://www.petermakela.com/bilder/designs/tigerlily.png

Kommer finnas i alla möjliga färger.



Kul att du inredningsdonar hemma. Kram.

2010-08-27 @ 10:59:27
URL: http://www.petermakela.com
Sandra

Haha ja det var väl det jag förväntade mig med ungefär ;) hihi

2010-08-28 @ 17:42:52
URL: http://sandranorin.blogg.se/
Marie Wiklund

Jättefina tapeter! Stockholmsvit känner vi väl till här hemma, den är behagligt vit, inte så kall. Det är roligt att förnya hemmet då och då. Jag använder barnens rum för att få utlopp : )

2010-08-29 @ 20:39:32
URL: http://marpan.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0