Hypokondrikern (stavas det så?) skriver...

Sitter hemma alldeles ensam och tycker synd om mig själv för att jag är sjukt förkyld och inte orkar med att göra något. Patrik har åkt för att provköra en bil... det blir spännande att se om vi har en ny bil när han kommer hem.

3 veckor har gått av utbildningen och det har varit ganska bra. Efter tre dagars praktik (har varit hemma sjuk i två dagar nu)  så känns det som att jag inte kommer att vara på samma ställe de andra praktikperioderna så det är väl dags att söka nytt... veckan som kommer får jag stå ut med sedan har vi lektioner i några veckor.

Var till doktorn i går eftersom jag haft så svårt att sova, det trycker på öronen när jag ligger ner, sedan så kändes det som att någon hade slagit mig på struphuvudet och jag tänkte att det var förkylningen som spökade. Fick antibiotika för förkylningen men sedan så tyckte hon att det verkade som att jag skulle ha inflamerad sköldkörtel eller struma...! Att säga det till mig som nu mer har gått och blivit värsta hypokondrikern, jag tror att jag håller på att dö var och varannan dag ju! Det började efter mammas stroke och har hållit sig fast sedan dess. I alla all så tog de ämnesomsättningsprover igen så vi får väl se vad de visar.

Det här blir visst ett litet deppigt inlägg på bloggen... förlåt men allt är inte alltid tipptopp...
RSS 2.0