Sicko!

Jag har varit däckad hela veckan! Det började förra lördagen då jag mådde illa på jobbet hela dagen. Promenerade hem och dippade lite grönsaker och mådde ändå halvskapligt. Efter en halvtimma hemma så satte det i gång och jag spydde som en gris.... *urk* Magsjuka! Sedan dess har jag som sagt varit utslagen,har bara sovit och skitit och i dag är första dagen som jag kommer mig i väg till jobbet igen för att jobba kväll.

Jag som hade kommit in i ett sånt bra flow med promenader och vattenjympa... nu blir det till att börja om från början igen. I går dammsög jag här hemma och fick sätta mig för att vila helt kallsvettig flera gånger innan det var klart så all ork är verkligen borta! 

I morgon ska jag arbeta på trädgårn! Det ska bli skoj. Nu ska jag hoppa i en dusch och fixa till mig för att promenera upp på apoteket innan jag börjar jobba. Vi hörs!

Sovrums pimpning

V i har pimpat sovrummet lite! Flera av alla fina julklappar bortskämda jag fick kan ses där inne nu. Boktäverna, hyllan och wake up light väckarklockan! Så småningom blir det nya tapeter oxå.



Detta är alltså vad vi har pysslat med de senaste dagarna förutom när jag varit på jobbet. Är lite avis på P. som har varit ledig alla mellandagarna medans jag har haft ännu mer jobb.
RSS 2.0