Urk vilken dag....

Det har blivit dåligt med uppdateringar här på bloggen den senaste tiden.. det händer ju så mycket så här före jul och dagarna och veckorna rusar bort så datorn har faktiskt blivit bortprioriterad!

Nu idag mitt i kaoset känner jag mig ändå sugen på en kort uppdatering. Snön har vräkt ner i flera dagar nu och det är vitt och vackert ute! Men jag vill ha en snöslunga!! Hinner inte med att få bort all snö med skyffel innan det kommit lika mycket till.

Vilken jobbig dag vi har haft!
Var ute med Hjalmar i dag och försökte skotta bort... men han gillade inte alls att ligga i vagnen idag och har sedan inte sovit på hela dagen. Efter nån timma var jag tvungen att ge upp och gå in för att duscha av mig då vi lovat att vara barnvakt åt busflickorna Berg efter kl två... inne upptäcker jag att det rinner vatten från innertaket i vardagsrummet.. Hjalmar skriker som en galning.... jag har inte duschat sen i förrgår... tvättkorgen har svämmat över och allt känns bara skit.
Tjejerna kom och var frustrerade över att vi inte busar lika mycket med dem sedan Hjalmar kom.. hungriga och med tron att Hjalmar är som en docka man kan peta överallt på och leka med. Stora tjejen blir riven av katten men slutar till slut gråta efter ett antal plåster på handen.
Lilla tjejen kan inte släppa killen för en sekund och petar på honom så fort han blundar. Patrik är tvungen att skotta taket och krypa in på viden för att kolla. Det verkar vara kondensvatten, skönt!

Vid åtta tar jag iaf vagnen och Hjalmar ut i  kylan för en prommis.. vi pulsar fram eftersom det som vanligt inte plogas här nere på bällsta. Han somnar i en halvtimma.. skönt. Nu kl. 22.20 verkar han ha somnat för natten min stackars älskling.. jag ska därför slänga mig själv och Patrik i sängen och sova! Hoppas på en bättre dag i morgon.. Hoppas att gotjejerna förlåter mitt humör idag..

Bara Hjalmar...

Bloggen har visst förvandlats till en Hjalmarblogg eftersom mitt liv handlar mest bara om honom för tillfället. Tänk att man kan älska någon så mycket så fort! I dag har vi varit till fotografen för att ta bild till tidningarna! Usch och fy, mamman och pappan gillar inte bilder på sig själva, men Hjalmar blev fin som vanligt!

I övrigt rullar dagarna på med en väldig fart och snart är det jul! Ska bli så skönt med jul! Patrik blir ledig i 14 dagar och vi får tid både hemma och med släkt och vänner.

I helgen har det årliga julbaket i Kramfors hos mamma och pappa ägt rum! Massor av fina havrekex och chokladbiskvier har gjorts så nu kan vi bjuda på gofika. ;)
I fredags var vi och julhandlade, så nu är de flesta julklapparna klara! Så sedan är det julgodiset kvar... jag brukar ju göra en låda var till mina föräldrar och till Patriks mamma med sambo. Klart att man inte kan bryta den traditionen! Kruxet är bara att jag inte vågar mig på att koka kola och sånt när jag är själv hemma med Hjalmar... det tar ju sån tid och blir så varmt! Så jag får nog passa på till helgen innan vi ska på 50-årsfest.

Nu i kväll har vi även fotat här hemma! Blev inspirerad hos fotografen och tog egna bilder i bar överkropp... han är ju så söt! Tyvärr har vi ju inte världens bästa kamera så kvaliten blir inte den bästa men jag bjuder på en bild ändå.

Dags för amning och sedan ska vi sussa sött!

RSS 2.0