Flytta?

Är hemma hos föräldrarna i Kramfors, mysigt att komma hit emellanåt. Det blir mer som vår när jag får komma hit och pyssla lite ute, idag har jag varit ute och krattat och kollat hur mycket av perenner och vårlökarna som kommit fram redan. Det har varit marknad i stan så där har vi hunnit vara oxå, fikade med mina föräldrar och svärföräldrarna på Skafferiet, där är det mysigt. =)

Vi har hittat en köpare till lägenheten så nu blir det nog verkligen flytt, frågan är bara vart... Eftersom den vi bor i nu faktiskt är i fint skick så har jag blivit lite kräsen. Men det viktigaste är att vi kommer ifrån Nacksta.. Vi ska försöka hitta något som ligger lite mer naturskönt, hellst utan en massa bilinbrott och inbrott i förråden! Kanske blir det Matfors, skulle inte vara dumt att kunna gå till jobbet och Patrik skulle gilla närheten till fiskevatten, det gäller bara att det ska finnas något ledigt nu snart.

Min semester har äntligen blivit klar, min allra första riktiga semester! Jippie! Jag får vara ledig precis de veckorna jag ville vara ledig så i sommar har vi fyra långa sköna veckors semester tillsammans! Men fram tills dess är det mycket jobb, nu börjar högsäsongen alldeles snart... har varit mycket jobb hela senvintern/våren, den senaste månaden hade jag jobbat ca trettio timmar i övertid, ändå har jag hunnit vara i stugan över påsk. Det är tur att jag har världens bästa jobb annars skulle det inte funka.

Nu ska jag gå och väcka dom tre som somnat framför tv:n! hehe
Kram på er!        Jonas & Kristin.... hoppas ni har det superskönt i Barcelona!

Tillbaka efter påsk...

hade tänkt skriva ett långt stycke om hur bra jag har haft det i stugan över påsk.. har laddat upp några bilder som får tala för sig själva då jag inte känner mig på humör för att sitta och skriva om hur förbaskat bra allt varit idag. oroa dig inte mamma jag tog inte med någon bild på er. *puss*
röding
rödingen som jag fångade på pimpel
patrik
sötnos i solen
patriks fisk
fisken som gör att patrik ser så stolt ut =)

Gnällfri vecka!

sommarjobb
Nu börjar det kännas att våren och sommaren är på väg.. i allafall på jobbet.
Det är ju så underbart med vårlökar, vårkvistar, sticklingar och pelargoner.

Vi har gnällfria veckan hemma... den började fredag eftermiddag, fråga mig inte hur
jag kom att tänka på att vi skulle ha det, för det vet jag faktiskt inte. Men nu efter några dagar
så känns det som att det är otroligt skönt utan gnäll. Jag tyckte inte att vi gnällde så mycket, men
nu är det stor skillnad. Det kan vara småsaker som tandkrämsklumpar i handfatet (usch och blä),
att man är sååå trött eller att disken står framme, inga stora allvarliga saker utan helt onödigt gnäll bara.
Varför gör man så, gnäller över småsaker? Prova du med, det är underbart utan.

Jag valde rätt vecka oxå för Patrik har blivit förkyld (stackars älskling!) och nu får han inte gnälla (jippie, hurra) ! Nej men allvarligt, nu ska jag sluta gnälla över småsaker, det påverkar ju hela dagen.

Måste hoppa i säng så jag får min skönhetssömn!
Kram!
RSS 2.0