Sicko!

Jag har varit däckad hela veckan! Det började förra lördagen då jag mådde illa på jobbet hela dagen. Promenerade hem och dippade lite grönsaker och mådde ändå halvskapligt. Efter en halvtimma hemma så satte det i gång och jag spydde som en gris.... *urk* Magsjuka! Sedan dess har jag som sagt varit utslagen,har bara sovit och skitit och i dag är första dagen som jag kommer mig i väg till jobbet igen för att jobba kväll.

Jag som hade kommit in i ett sånt bra flow med promenader och vattenjympa... nu blir det till att börja om från början igen. I går dammsög jag här hemma och fick sätta mig för att vila helt kallsvettig flera gånger innan det var klart så all ork är verkligen borta! 

I morgon ska jag arbeta på trädgårn! Det ska bli skoj. Nu ska jag hoppa i en dusch och fixa till mig för att promenera upp på apoteket innan jag börjar jobba. Vi hörs!


Kommentarer
Zara

Hua då! Låter ju inte så jätte skoj det där. Hade magsjukan här innan jul, tjejen spydde som en griiiis. Bläää! Själv blev jag "bara" kass i magen som tur var. Hoppas du mår bättre nu. Kram

2009-02-01 @ 17:24:12
URL: http://koccoz.blogg.se.se
Tina

Hej på dig!!

Hoppas du mår bättre, man är så himla sjuk när man får magsjuka iallafall jag, jag är jätteynklig.

Kram från Tina

2009-02-06 @ 19:51:41
URL: http://emil.offpist.net
Zara

Nu du gumman är det dags att uppdatera igen:) Snälla uppdatera lite, jag vill ju veta hur det går med allt. Kram

2009-03-11 @ 08:50:13
URL: http://koccoz.blogg.se.se
Zara

BLOGGA MERA!!!DAGS NU:)

2009-04-26 @ 16:34:09
URL: http://koccoz.blogg.se.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0